top of page

325 Media Films on helsinkiläinen tuotantotoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa niin isot kuin pienetkin toiveesi laadukkaasti liikkuvan kuvan muodossa. Ammattimaiselta tiimiltämme luonnistuvat niin video- kuin still-kuvaus, graafinen suunnittelu sekä äänisuunnittelu.

sonymusic-760x600.png

adidas - Solar Boost

MUSIIKKIVIDEOT

Suomen yrittäjät - Rinnallakulkija

Gameready

Siniyasemin - Mun Kaa

Muut työt

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

SUUNNITTELU

Tarvitsitpa sitten vaikkapa mainos- tai yritysvideon, ideoimme yhdessä kanssasi miten saisimme parhaiten toteutettua haluamasi vision. Sinulla voi olla idea jo valmiina tai kenties haluat jättää luovan puolen asiantuntevan tiimimme hoidettavaksi.

KUVAUS

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi kuvaus- ja editointiaikataulun. Meiltä löytyy iso valikoima erilaista kuvauskalustoa, joten ideoita laadittaessa vain taivas on rajana.

EDITOINTI

Kuvaamisen jälkeen jäljelle jää vielä lopullinen viimeistely editoinnin muodossa. Käymme videot läpi, leikkaamme ne ja lisäämme efektejä sekä grafiikkaa tarpeen mukaan.

AUDIO

Mikä olisikaan parempi tunnelmanluoja kuin musiikki? Ammattimaisesta tiimistämme löytyy äänisuunittelijoita sekä musiikkituottajia, joten tuotamme myös ääniraitoja videoosi tarpeiden mukaan.

bottom of page