top of page
Search
  • Writer's picture325

2NEN (Kaksinen) jahtaa legendastatusta uutuussinglellään.

2NEN julkaisei uuden singlen ”Legendastatus” perjantaina 15.11. Uusi julkaisu on viimeinen ennen marraskuun lopulla julkaistavaa artistin debyyttialbumia. 


”Ne tarvii jonku sytyttämään tulta” - Lause erottuu hyvin kakkosversen loppupuolelta, kuten myös ”Mä haluun olla täällä vaan yks kovist”. Legendastatus -nimeä kantavassa singlessä on vahva teksti nuoren espoolaisräppärin tavoitteista ja halusta olla tiiminsä kanssa Suomen kovimpia räp-nimiä 2020 ja tulevaisuudessa. Biisillä artisti nojaa räppiskenen kulmakiviin ja on jättänyt listoilta tutun iskelmäkaavan muille artisteille.


Kaksisella onkin katse jo tulevassa; single julkaistaan tämän viikon perjantaina 15.11. ja pari viikkoa myöhemmin 29.11.julkaistaan räppärin debyyttialbumi.


”Vaikka artistiprojekti on alussa niin tavallaanhan tässä kokoajan tehään elämäkertaa ja niitä liikkeitä et sä voit saada legendastatuksen.” - artisti kertoo.


2NEN (Tuukka Hätinen) on vakuuttava ja vetovoimainen artisti, joka liimaa kuulijan itseensä genrerajoista piittaamatta. Kilpailuhenkiseksikin kuvailtu artisti tuo itseään monipuolisesti esiin tämän päivän tuotannolla, teknisellä riimittelyllä ja tunnepohjaisella tulkinnalla.

”Albumista tuli tämän vuoden kovin debyyttialbumi räpin skenessä”  - Nikolai Alho (325 Media tj.)


”Kuulijat luulee et nää tavotteet ja unelmat on kliseitä ja joillekkin se vaan tapahtuu ja yhessä yössä, mut tää on pitkä prosessi. Mua ei hirveesti kiinnosta mitä jengi luulee, mä vaan kerron mitä mä teen ja mikä mun mielestä on oikein.”


Biisi soitettavissa ja ladattavissa tästä linkistä: https://lnk.to/2nenlegenda


Comments


bottom of page