top of page
Search
  • Writer's picture325

325 Median uusi lahjakas artisti Jodahe julkaisee debyyttisinkkunsa “Näkymätön”.


“Näkymätön” on tehty yhteistyössä muun muassa Cledoksen tuottajien kanssa.

19-vuotiaan Malmilaisen debyytin inspiraationa toimii hänen oma elämäntilanteensa.


Jodahe sanoo, että kokee usein muiden ihmisten ymmärtävän hänet väärin: “Mä koin, että ihmiset ajatteli, että mä teen tiettyjä juttuja vaan, jotta mä saisin huomioo “. Hän haluaa ihmisten kuitenkin tietävän, että hän tekee asioita vain sen takia, että hän nauttii niistä; ja kyseinen biisi pyörii juuri näiden ajatusten ympärillä.


Jodahen matka musiikin parissa lähti liikkeelle niin lapsuuden piano harrastuksen kuin myös aktiivisen musiikin kuuntelemisen myötä. Tämä Suomen musiikkiskenen uusi tulokas innostui siitä, että hän pystyisi juuri musiikin avulla puhumaan ihmisille; hän haluaa puhua asioista, jotka ovat juuri sillä hetkellä sydämellä. Jodahen musikaalisena inspiraationa toimii muun muassa rap artisti Tory Lanez.


Jodahe on valmis esittelemään itsensä maailmalle ja hänellä on määrätietoinen katse tulevaisuuteen: “Mä en haluu vaan tuoda jotain Suomeen, jota on jo ulkomailla, vaan enemmän just sellasta ihan originaalia. Mulla on paljon ideoita, paljon visioita ja paljon uusia juttuja tulossa ”. Häneltä löytyy asennetta ja itsevarmuutta ja hän tulee mielellään haastatteluun kertomaan tarinaansa.

Comentários


bottom of page