top of page
Search
  • Writer's picture325

325 toivottaa tervetulleeksi lahjakkaan lauluntekijän ja tuottajan Ilari Kaipaisen tiimiinsä!

325 Media on innoissaan ilmoittaessaan uusimmasta lisäyksestään tuottaja- ja lauluntekijätiimiinsä, Ilari Kaipainen. Ilari ei ole vieras 325:n perheelle, sillä hän on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä levy-yhtiön artistien, kuten INAn ja sanen, sekä vastikään perjantaina ensimmäisen sinkkunsa julkaisseen EBBEn kanssa. Ilarin liittyminen tiimiin on siis luonnollinen jatkumo useamman vuoden yhteistyölle ja tuo mukanaan laajan kokemuksen, luovan mielen ja raikkaan äänen yhtiön toimintaan."Olemme innoissamme saadessamme Ilari Kaipaisen 325 Median perheeseen", kertoo Nikolai Alho. "Hänen poikkeuksellinen lahjakkuutensa ja hänen aiempi menestystarinansa artistiemme kanssa tekevät hänestä luontevan lisän tiimillemme. Ilarin jakaa kanssamme innovatiivisen ja rajoja rikkovan lähestymistavan musiikin tekoon, ja sopii siten täydellisesti 325-rosterin taustatiimiin.”
Ilari Kaipainen tiivistää tunnelmat sanoin, "325 media on tiivis porukka, jonka kanssa mulla on ollut ilo työskennellä tiiviisti jo useamman vuoden ajan. Koen, että olen jo jonkin aikaa ollut todella lähellä yhtiön perusideaa ja artisteja, joten tämä on vähintäänkin luonnollinen askel tässä kohtaa. On hieno fiilis vihdoin liittyä tiimiin virallisesti."


Ilari, joka tunnetaan myös artistikentällä nimellä KAIP, saa samalla käyttöönsä myös 325 median kokemuksen oman artistiuransa tueksi. Sony Musicille levyttävän KAIPin tulevia julkaisuja mietitäänkin jo yhdessä Nikolai Alhon kanssa. KAIPin viimeisin sinkku “Säästä mua” julkaistiin marraskuussa.Komentáře


bottom of page