top of page
Search
  • Writer's picture325

EBBE julkaisee perjantaina uuden singlen ”Mitään ilman mua”.

Rohkeasti moderneja pop-tuotantoja ja klassisen pop-balladin sydäntä yhdistelevä artistitulokas EBBE julkaisee perjantaina uuden singlen ”Mitään ilman mua”. Viime vuoden lopussa julkaistu debyyttisingle “mitä sä teet viel tääl”, saavutti valtavan suosion Tiktokissa ja ylsi Spotify Top 50-listan sijalle #36 ja viimeisimpänä maaliskuussa julkaistu ”Kaaos”.

”Mitään ilman mua” kertoo siitä, kun oot päässy eroon ihmisestä, joka sai sut aina tuntee ittes huonoks ja ymmärrät, että se toinen osapuoli tarvitsi sua, mut sä loistat yksinkin.Tää on täydellinen kesähitti niille jotka haluu jättää menneen talven lumet taakse. Haluun saada ihmiset tanssii ja tuntee iloo ja onnee oman ittensä kautta, siihen ei tarvita ketään toista!” EBBE sanoo.


Alkuvuodesta EBBE solmi keikkamyyntisopimuksen Suomen keikkamyynnin kanssa ja hänet nähdään kesällä muun muassa Ruisrockissa 6.7.


Kuluneiden vuosien aikana artisti on valmistellut tulevaa musiikkia, pop-balladeja omaperäisellä tyylillä, joka yhdistää perinteisen tunnelman modernin musiikin vaikutteisiin yhdessä 325 Median Nikolai Alhon ja Ilari Kaipaisen kanssa.


Comments


bottom of page