top of page
Search
  • Writer's picture325

Kuopiosta kotoisin oleva rap-artisti Toge Rosonen on 325 Median uusin artisti!

Kuopiosta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva rap-artisti Toge Rosonen on 325 Median uusin artistisainaus. Hän aloitti musiikin tekemisen erittäin nuorena.


"Tutustuin rap musiikkiin jo ihan skidinä ja sitä kulttuuria tuli opiskeltua ja opeteltua niin paljon, että teki mieli alkaa toteuttamaan itseäni rapin kautta. Se vain oikeastaan tapahtui. Vanhemmat osti mulle ekan mikin kun olin 7-8 luokalla. Siitä asti olen tehnyt musiikkia omatoimisesti", artisti kertoo.Toge Rosonen on artisti, jonka tausta on räpissä ja joka haluaa nyt ottaa seuraavan askeleen hänen urallaan.


Artistin mukaan hän kasvoi Gangsta-rapin parissa ja kuunteli koko lapsuuden sitä. "Jossain kohtaa ylä-aste ikäisenä kiinnotukseni kuitenkin alkoi mennä enemmän undergroundimmalle puolelle ja sitä meininkiä kesti vuosia. Nyt kuitenkin viimevuosina olen mennyt taas koko ajan enemmän siihen perinteisempään rappiin ja vuosia on mittarissa sen verran jo, että olisi siisti nähdä mihin siivet kantaa ja mitä omilla taidoilla voisi saada aikaan. Eli nälkä on alkanut kasvamaan! 325 Media löytyi oikeastaan juuri oikeaan aikaan, olen saanut sieltä tarvittavan tuen oman musiikkini tekemiseen".


Contact: info@325media.net

/////

Comments


bottom of page