Search

Markkinointiharjoittelijana 325 Median levy-yhtiössä

Moikka kaikki! Mun nimi on Lili ja oon toiminut 325 Median markkinointiharjoittelijana viimeisen 4kk ajan; kuluneet kuukaudet ovat hujahtaneet ohi silmänräpäyksessä. Nyt kuitenkin harjoitteluni loppuessa halusin jakaa ja kertoa teille kaikille, miten päädyin tänne ja mitä kaikkea pääsin tekemään ja oppimaan työskennellessäni ensimmäistä kertaa unelma-alallani, musiikin parissa.


Opiskelen nyt kolmatta vuotta kauppatieteitä Vaasan yliopistossa ja pääaineena keskityn markkinointiin; kaupallinen ala siis kiinnostaa. Tämän lisäksi, minulla on pienestä pitäen ollut haaveena työskennellä tulevaisuudessa jollain tavalla musiikin parissa, sillä musiikki on ollut aina osa elämääni mm. vuosien soittamisen, yleisen kiinnostuksen ja intohimon myötä.


Sattumusten kautta eräänä toukokuun maanantaiaamuna astelin ensimmäistä kertaa 325 Median levy-yhtiön töölön toimistolle jännitystä ja innokkuutta täynnä. Tulisin toimimaan yrityksen markkinointiharjoittelijana tulevan kesän ajan.


Harjoitteluni aikana pääsin mm. kirjoittamaan tiedotteita uusista julkaisuista, päivittämään nettisivuja, osallistumaan artistien promokuvausten ja yleisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, kuvaamaan ja suunnittelemaan youtubevideoita, ylläpitämään somea, kirjoittamaan blogia, avustamaan uusien artistien urasuunnittelussa...ja tässä vain muutama esimerkki, sillä lista jatkuisi muuten ikuisuuden. Se mikä minusta oli ehkä hienointa, oli se, että pääsin kuluneen kesän aikana tekemään ja oppimaan asioita, mitä en edes tullut ajatelleeksi, että minun olisi hyvä oppia. Joka päivä, viikko ja kuukausi toi mukanaan uusia haasteita ja uutta opittavaa; ja tämä on mielestäni asia, joka tekee harjoittelusta ja ylipäätään työstä kiinnostavan ja hyödyllisen.


Työharjoittelun ideana minun silmissäni on se, e