Search
  • 325

Perjantaina 28.6. ei mennä kovaa, vaan “slo-mo”.


Jeremie julkaisee perjantaina 28.6. neljännen sinkkunsa nimeltä “slo-mo”. Tämä tunteikas mutta mukaansatempaava teos on syntynyt 325 Medialla ja se on kirjoitettu yhdessä Nikolai Alhon ja Ilari Kaipaisen kanssa. Jeremie herättää huoneen eloon niin omalla musiikillaan kuin persoonallaan ja hän on henkilö, jonka tulette varmasti muistamaan. Hänen itsevarmuus kuohuu hänen omasta olemuksestaan, pukeutumisestaan ja sosiaalisista medioistaan.

Ladattavissa tästä linkistä:

https://lnk.to/slo-mo
Aiemmat julkaisut “Hyperventiloin”, “Rokkaa”, “Nauti” ja nyt kyseinen uutuussinkku “slo-mo” ovat osa Jeremien tulevaa albumia, joten uutta musiikkia on tulossa ja paljon. Työn alla oleva funk/urban pop albumi ei ole kuitenkaan ainut asia, mitä hän puuhailee tällä hetkellä. Jeremie nimittäin keikkailee nyt kesällä erittäin aktiivisesti ja emme ihmettele, jos törmäätte Jeremieen esiintymässä paikallisessa baarissa, kuppilassa tai muussa tapahtumassa; joten keep your eyes and ears open!


Jeremie herättää huoneen eloon niin omalla musiikillaan kuin persoonallaan ja hän on henkilö, jonka tulette varmasti muistamaan. Hänen itsevarmuus kuohuu hänen omasta olemuksestaan, pukeutumisestaan ja sosiaalisista medioistaan.

Jeremie on erittäin avoin mahdollisille haastatteluille ja on innokkaana ottamassa vastaan uusia mahdollisuuksia.


Instagram: @ouijeremie

Facebook: https://www.facebook.com/ouijeremie/


Recent Posts

See All

Markkinointiharjoittelijana 325 Median levy-yhtiössä

Moikka kaikki! Mun nimi on Lili ja oon toiminut 325 Median markkinointiharjoittelijana viimeisen 4kk ajan; kuluneet kuukaudet ovat hujahtaneet ohi silmänräpäyksessä. Nyt kuitenkin harjoitteluni loppue

  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 325 Media Oy