top of page
Search
  • Writer's picture325

Perjantaina 28.6. ei mennä kovaa, vaan “slo-mo”.


Jeremie julkaisee perjantaina 28.6. neljännen sinkkunsa nimeltä “slo-mo”. Tämä tunteikas mutta mukaansatempaava teos on syntynyt 325 Medialla ja se on kirjoitettu yhdessä Nikolai Alhon ja Ilari Kaipaisen kanssa. Jeremie herättää huoneen eloon niin omalla musiikillaan kuin persoonallaan ja hän on henkilö, jonka tulette varmasti muistamaan. Hänen itsevarmuus kuohuu hänen omasta olemuksestaan, pukeutumisestaan ja sosiaalisista medioistaan.

Ladattavissa tästä linkistä:
Aiemmat julkaisut “Hyperventiloin”, “Rokkaa”, “Nauti” ja nyt kyseinen uutuussinkku “slo-mo” ovat osa Jeremien tulevaa albumia, joten uutta musiikkia on tulossa ja paljon. Työn alla oleva funk/urban pop albumi ei ole kuitenkaan ainut asia, mitä hän puuhailee tällä hetkellä. Jeremie nimittäin keikkailee nyt kesällä erittäin aktiivisesti ja emme ihmettele, jos törmäätte Jeremieen esiintymässä paikallisessa baarissa, kuppilassa tai muussa tapahtumassa; joten keep your eyes and ears open!


Jeremie herättää huoneen eloon niin omalla musiikillaan kuin persoonallaan ja hän on henkilö, jonka tulette varmasti muistamaan. Hänen itsevarmuus kuohuu hänen omasta olemuksestaan, pukeutumisestaan ja sosiaalisista medioistaan.

Jeremie on erittäin avoin mahdollisille haastatteluille ja on innokkaana ottamassa vastaan uusia mahdollisuuksia.


Instagram: @ouijeremie


Kommentare


bottom of page