top of page
Search
  • Writer's picture325

Suomalaisräppäriltä 9.9. kappale, joka saanut nimensä legendaariselta pankkirosvolta - Dillinger.

Kuopiosta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva rap-artisti Toge Rosonen on 325 Median uusin artistisainaus. Hän aloitti musiikin tekemisen erittäin nuorena.


"Tutustuin rap musiikkiin jo ihan skidinä ja sitä kulttuuria tuli opiskeltua ja opeteltua niin paljon, että teki mieli alkaa toteuttamaan itseäni rapin kautta. Se vain oikeastaan tapahtui. Vanhemmat osti mulle ekan mikin kun olin 7-8 luokalla. Siitä asti olen tehnyt musiikkia omatoimisesti", artisti kertoo.


Toge Rosonen on artisti, jonka tausta on räpissä ja joka haluaa nyt ottaa seuraavan askeleen hänen urallaan. Artistin mukaan hän kasvoi Gangsta-rapin parissa ja kuunteli koko lapsuuden sitä. "Jossain kohtaa ylä-aste ikäisenä kiinnostukseni kuitenkin alkoi mennä ehkä undergroundimmalle puolelle ja sitä kesti vuosia. Nyt kuitenkin viime vuosina olen mennyt taas koko ajan enemmän siihen perinteisempään rappiin ja vuosia on mittarissa sen verran jo, että olisi siisti nähdä mihin siivet kantaa ja mitä omilla taidoilla voisi saada aikaan. Eli nälkä on alkanut kasvamaan! 325 Media löytyi oikeastaan juuri oikeaan aikaan, olen saanut sieltä tarvittavan tuen oman musiikkini tekemiseen".

Artisti julkaisee uuden singlen ”Dillinger” perjantaina 9.9. Uusi julkaisu on ensimmäinen single ensi vuoden alussa ilmestyvältä artistin EPltä.

”vaik en ees kovin jäbä, ennemmin kovin verse” - Lause erottuu hyvin kakkosversen alkupuolelta, kuten myös ”Opiskelin geimii, siks syön useimmin nyt ulkon”. Dillinger -nimeä kantavassa singlessä on vahva teksti räppärin tavoitteista, ajatuksista ja halusta olla Suomen kovimpia räp-nimiä tulevaisuudessa. Biisillä sekä tulevalla EPllä artisti nojaa vahvasti räppiskenen kulmakiviin.

Ensimmäisenä lohkaisuna tulevalta ep:ltä 325 Media julkaisee singlen Dillinger, joka viittaa 1900-luvun alussa elänneelle yhdysvaltalais pankkirosvoon John Dillingeriin. "Olen todella paljon kiinnostunut 1900-luvun alun historiasta ja mun mielestä silloin gangsterit oli cooleja. Mun omaa vaatetyyliä inspiroi paljon se, mitä tuohon aikaan puettiin. John Dillinger eli niinkuin sitä ei pysäyttäisi mikään, toi on se mind set mikä mullakin on päässä oman urani suhteen. Dillinger biisi kuitenkaan ei ole mikään gangsta rap biisi vaan kaikki vertauskuvat liittyvät musikkiini eri lainausten kautta".


Haastattelut & Media: info@325media.net

/////

Comments


bottom of page