top of page
Search
  • Writer's picture325

Sytytkö sinäkin Jasperin debyyttisinkulle “Sä Sytytät Mut”?

Perjantaina 7. kesäkuuta voimme toivottaa tervetulleeksi 19-vuotiaan Jasperin, sillä tämä 325 Median uusin kiinnitys julkaisee kauan odotetun debyyttisinkkun “Sä Sytytät Mut”.

“Sä Sytytät Mut” ladattavissa ja soitettavissa tämän linkin kautta: lnk.to/sasytytatmut


Uskomaton lauluääni, akustinen kitara ja ne lukuisat unohtumattomat kesäillat; mitä muuta ihminen edes tarvitsee? “Sä sytytät mut” sai alkunsa melko hauskassa lokaatiossa, nimittäin koulunpenkillä: tämä rakkaus painotteinen biisi on Jasperin sanoin tarina “niistä ihan ekoista ihastumisen päivistä ja kesäilta hetkistä, kun istut kalliolla ja opit tuntemaan sitä toista ihmistä”. Hän haluaa korostaa toisen osapuolen tärkeyttä ja sitä, mitä uusia puolia ne tuovat sinulle.


Jasper on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kulkea jo pitkän matkan musiikin parissa. Kaikki lähti käyntiin vuosien pianonsoitosta mutta lopulta Jasper löysi rakkauden kitaraan. Hänen mieleenpainuvat melodiat ja samaistuttavat lyriikat yhdistyvät kauniiksi tarinaksi, johon kuka tahansa voi samaistua. Tämä nuori taituri on saanut paljon vaikutteita muun muassa John Mayerilta ja Jasper sanookin, että Mayer oli ”ihminen, joka sai mut tavallaan aloittamaan kitaransoiton”.


Vaikka Jasperin fokus on nyt kyseisessä debyytissä, voidaan häneltä odottaa suuria asioita jo lähitulevaisuudessa. Hän on valmis esittäytymään maailmalle ja kertomaan tarinansa musiikin muodossa. Jasper tulisi mielellään haastatteluun vaikka kitaran kanssa konkreettisesti näyttämään kaikille, millaisen artistin Suomen musiikkimaailma on saamassa; emme ihmettele, jos hän hurmaa jokaisen huoneessa olevan jo ensimmäisten sointujen aikana.Comments


bottom of page