top of page
Search
  • Writer's picture325

Toge Rosonen uudella EP:llään 'Dillinger Tape' – Henkilökohtaisia tarinoita ja tiukkoja punchlineja.

Räppäri Toge Rososen julkaisi EP:n "Dillinger Tape" perjantaina 17. marraskuuta. Teos kantaa mukanaan Toge Rososen henkilökohtaisia tarinoita, omakohtaisia kokemuksia ja teknisiä, jopa hassuttelevia punchline versejä luoden monipuolisen kuvauksen artistin elämästä ja mielenmaisemasta. "Dillinger Tape" on artistin intohimoinen taideteos, joka paljastaa Toge Rososen sielun musiikin kautta. EP:n keskiössä ovat artistin omat elämäntarinat ja intohimo tuoda suomiräpin kentälle lyyrisempää tuotantoa, tarjoten kuulijoille rehellisen ja voimakkaan sukelluksen hänen maailmaansa.


Kuuden kappaleen mittainen EP kuljettaa kuulijat matkalle läpi eri tunteiden. Räpin voima yhdistettynä henkilökohtaiseen sisältöön ja tekniseen tykittelyyn luo ainutlaatuisen esikois-musiikki kokonaisuuden. Toge Rosonen on tehnyt tietoisen päätöksen keskittyä klassiseen rap-soundiin "Dillinger Tape" -EP:llä, tuoden esille juuriansa ja kunnioittaen genren perinteitä. Artisti halusi varmistaa, että tämä EP on kunnianosoitus klassisemmalle rapille, samalla kun hän tuo siihen oman modernin twistinsä.


"Olen todella innoissani, siitä että saan vihdoin julkaistua tän EP:n. Musta tuntuu, että näissä 6 biisissä on jokaiselle jotakin. Dillinger Tape alkaa ja loppuu vähän syvällisemmin ja siinä välissä on 4 kappaletta ”bängerimpää” matskua, joissa parissa vielä aivan hullun kovat fiittaajat. Olen halunnut tuoda valoon perinteisempää räppisaundia, kuitenkin kuulostamatta liian old schoolilta. Tuntuu että tää kuulostaa jopa semmoiselta, mitä ei kauheasti oo tehty Suomessa”

"Dillinger Tape" -EP:n julkaisu perjantaina 17. marraskuuta merkitsee merkittävää vaihetta Toge Rososen uralla ja tarjoaa kuulijoille mahdollisuuden kokea räppärin intohimon ja lahjakkuuden ainutlaatuisella tavalla.


Comments


bottom of page