top of page
Search
  • Writer's picture325

“Tyypillinen viikko” 325 Median levy-yhtiössä

Otsikossa puhutaan “tyypillisestä viikosta”, mutta sellaista viikkoa ei kyllä tällä alalla tai tästä firmasta löydy. Tästä huolimatta, voin kuitenkin kertoa, mitä kaikkea täällä meidän toimistolla useimmiten tapahtuu.


Viikon aikana Töölön toimistollamme käy kirjavasti ja vaihtelevasti niin 325 tiimiläisiä, artisteja ja muita musiikintekijöitä. Toimistoltamme löytyy kaksi studiopistettä, jossa äänitetään suurin osa 325 Median artistien biiseistä yhdessä meidän taitavien tuottajien ja musiikintekijöiden kanssa; välillä saattavat jopa molemmat studiopisteet olla täynnä ihmisiä. Joskus toimistollamme järjestetään myös biisileirejä: kesällä järjestettiin esimerkiksi 325 x Sony Music artisti WILin biisileiri, johon osallistui noin 10 musiikintekijää. Viikkoihin mahtuu myös useampia tiimi - ja artistipalavereita, joiden aikana suunnitellaan tulevaa ja analysoidaan mennyttä.


Kaikki eivät välttämättä vielä tiedä tai muista, että 325 Media jakautuu kahteen osaan: 325 Music eli levy-yhtiöön ja 325 Films eli tuotantotoimistoon. Films videontuotantopuolen takia, toimistollamme järjestetään ja suunnitellaan jatkuvasti myös erilaisia kuvauksia, markkinointivideoita ja yritysvideoita. Toimistolla on aina joku editoimassa, kuvaamassa tai käymässä läpi seuraavan projektin käsikirjoitusta ja suunnitelmaa. Se, että firmassa on tosiaan nämä kaksi eri puolta, edesauttaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen paketin; äänituotannosta aina videotuotantoon ja editointiin asti.


Studiolla soi lähes aina musiikkia. Välillä A&R kuuntelee uusia demoja, joskus kuunnellaan edellisen päivän uusia tuotoksia ja välillä vaan yleisesti fiilistellään ja kuunnellaan musiikkia (ihan niin kuin tavallisetkin ihmiset tekevät).


Yksi asia, joka kuitenkin viikko toisensa jälkeen toistuu ja säilyy on tämän firman tiivis yhteishenki, jonka näkee päivittäin istuskellessaan kahvikuppi kädessä toimistollamme ja seuraamalla artistiemme sosiaalisen median kanavia. On hienoa nähdä, miten jokainen tiiminjäsen ja artisti tukee ja auttaa toinen toisiaan. Uskon, että juuri tämä yhteishenki ja hyvän tekemisen meininki on se, mikä tekee 325 Mediasta sen levy-yhtiön, minkä Suomen musiikkiskene tarvitsee.

Recent Posts

See All

Markkinointiharjoittelijana 325 Median levy-yhtiössä

Moikka kaikki! Mun nimi on Lili ja oon toiminut 325 Median markkinointiharjoittelijana viimeisen 4kk ajan; kuluneet kuukaudet ovat hujahtaneet ohi silmänräpäyksessä. Nyt kuitenkin harjoitteluni loppue

Ovatko muut artistit minun kilpailijoita?

Useimmat ihmiset ovat luonnostaan hieman kilpailuhenkisiä; itseään verrataan toisiin, otetaan mallia, ollaan kateellisia ja välillä taas ihannoidaan. Varmasti jokaisella alalla on edes jonkin verran k

Yorumlar


bottom of page