Search
  • 325

“Tyypillinen viikko” 325 Median levy-yhtiössä

Otsikossa puhutaan “tyypillisestä viikosta”, mutta sellaista viikkoa ei kyllä tällä alalla tai tästä firmasta löydy. Tästä huolimatta, voin kuitenkin kertoa, mitä kaikkea täällä meidän toimistolla useimmiten tapahtuu.


Viikon aikana Töölön toimistollamme käy kirjavasti ja vaihtelevasti niin 325 tiimiläisiä, artisteja ja muita musiikintekijöitä. Toimistoltamme löytyy kaksi studiopistettä, jossa äänitetään suurin osa 325 Median artistien biiseistä yhdessä meidän taitavien tuottajien ja musiikintekijöiden kanssa; välillä saattavat jopa molemmat studiopisteet olla täynnä ihmisiä. Joskus toimistollamme järjestetään myös biisileirejä: kesällä järjestettiin esimerkiksi 325 x Sony Music artisti WILin biisileiri, johon osallistui noin 10 musiikintekijää. Viikkoihin mahtuu myös useampia tiimi - ja artistipalavereita, joiden aikana suunnitellaan tulevaa ja analysoidaan mennyttä.


Kaikki eivät välttämättä vielä tiedä tai muista, että 325 Media jakautuu kahteen osaan: 325 Music eli levy-yhtiöön ja 325 Films eli tuotantotoimistoon. Films videontuotantopuolen takia, toimistollamme järjestetään ja suunnitellaan jatkuvasti myös erilaisia kuvauksia, markkinointivideoita ja yritysvideoita. Toimistolla on aina joku editoimassa, kuvaamassa tai käymässä läpi seuraavan projektin käsikirjoitusta ja suunnitelmaa. Se, että firmassa on tosiaan nämä kaksi eri puolta, edesauttaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen paketin; äänituotannosta aina videotuotantoon ja editointiin asti.


Studiolla soi lähes aina musiikkia. Välillä A&R kuunt