top of page
Search
  • Writer's picture325

WIL – Nuoret feat. Nikke Ankara julkaistaan 28.2.

Poppia ja räppiä yhdistelevä artistitulokas WIL julkaisee huomenna perjantaina uutta musikkia. Nuoret-singlellä feattaa Suomen suosituimpiin räppäreihin lukeutuva Nikke Ankara.


Kuuntele kappale: https://lnk.to/nuoret


Nuoret on anthem, olotila sille miltä tuntuu olla nuori. Miltä tuntuu kun millään ei oo mitään väliä, eikä teoilla mitään seuraamuksia: ”Lyö mulle se musta silmä ja stögää se rööki mun poskee, jotta mä tiedän miltä tuntuu elää.” Tehtiin aikoinaan mulle huulikoru promilleissa rautanaulalla, koska mä halusin sen. Sattuhan se ihan helvetisti ja tulehtu niin pahasti, ettei se kerenny olla mulla kun vaan hetkeen. Mut ylpee olin, silloin. Nikke taas on ollu mulle aikoinaan iso esikuva, kun alotettin räppihommia. Jotenkin hulluu, et äijä, joka teki muhun niin suuren vaikutuksen pääty mun kanssa vuosien jälkeen samalle träckille. En tiedä, kuka muu tähän olis sopinu paremmin ku Nikke, on se vaan helvetin kova.” WIL kertoo kappaleesta ja nappiin menneestä fiitistä.Viime aikoina muun muassa Sinitarraa ja Alttarilla -sinkuista tutuksi tullut WIL on suurelle yleisölle ehkä vielä hieman tuntemattomampi nimi, mutta Youtubessa nuoren artistin musiikkiin on voinut törmätä jo viimeisen 10 vuoden ajan: ”Alotin tekemään räppiä ja julkasemaan omaa musiikkia karkeasti sen 10 vuotta sitten. Aluks tottakai kopioin paljon muita artisteja, ja räppäsin aiheista mistä en ees ite välttämättä ymmärtäny yhtään mitään mut tuntu coolilta (Huumeista, väkivallasta tms.) Mut sit pikku hiljaa alko kehittymään jonkunlainen oma "artisti-identiteetti" ja huomasin, että ihmiset tykkäs enemmän niistä biiseistä, joissa mä olin oikeesti oma itteni. Rappioromantiikka ja omat kokemukset tuntu tottakai itestäkin paremmalta. Parhaimmillaan mulla oli Youtube-biiseillä puol miljoonaa kuuntelua. Sit alettiin keikkailee ja opin ittestäni tosi paljon. Kokeilin tehä kaikenlaista musiikkia ja nyt alkanu löytämään omaa väylää ja sitä omaa saundia. Tiiän nykyään tosi paljon omat vahvuudet ja minkälaista musiikkia mä haluun tehä ja minkälaisista asioista mä en pidä” WIL kertoo.


WIL some:

Keikat:

Lisätiedot ja haastikset:

Comments


bottom of page